Vis ubesvarede indlæg | Vis aktive emner Dato og tid er 19. jun 2018, 10:19
Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
 Montering af intervalvisker til Golf II 
Forfatter besked
Er du så uheldig at have en golf II der ikke er født med interval visker, så skal du ikke være ked af det. Denne guide viser nemlig hvordan du montere interval funktionen på din golf II, på kun ca. 35 minutter og for 50,- !

Hvis du vil have viskerrobot på din GOLF II er det meget let. Find et relæ nr. 19 hos en hugger (ca. 50 kr.). og monter det i holderen, som vist på billedet, idet du forud herfor lige skal huske at fjerne den lille kortslutningsklemme, som sidder i sokkel hullerne fra fabrikken. Relæet kan i øvrigt hedde: Hella 5WG 003620-00 Wish Wash interval steurung. VW nummeret er 321 955 531 A. Men et stort hvidt nr. 19 er det rigtige (tredje relæ fra højre i nederste række).
Relæpanelet sidder under instrumentbrættet i venstre side som vist på billede nr 1.

Herefter skal du afmontere rattet, beklædningen under ratstammen og blinker/lys kontakt sættet (der er tre stik, som forsigtigt skal afmonteres på bagsiden) Det er i øvrigt også her du skal rense hvis dine viskere ikke virker pga støv. For hjælp til ovenstående afmonteringer, kan du kigge i de passende guider her på siden.

Du fjerner her den lille hvide plastikprop modsat visker armen, som vist på billede nr 2. Når den er væk, kan kontakten nå yderstillingen (nedad på visker- kontakten), som aktiverer visker robotten.
Når rattet igen er på plads er du udstyret med for 50 kr. viskerrobot.


1. jan 1970, 02:00
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Svar på emne   [ 1 indlæg ] 

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.
Danish translation & support by Olympus DK Team