Vis ubesvarede indlæg | Vis aktive emner Dato og tid er 21. maj 2018, 10:53
Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
 Flytning af sidespejle på gamle Golf II døre 
Forfatter besked
En af de største design fejl på VW's Golf II var de første døre hvor sidespejlene sidder næsten midt på døren, men det fik de rettet, da Golf II'eren blev face lifted i 1988. Denne guide vil hjælpe dig med at rykke spejlene på dine gamle type døre. Se billede nr 1 for illustration af dette.

1.
Tag dør beklædningen af, og fjern det plaststykke der sidder bag. (husk at sætte nyt på når du er færdig!).

2.
Skru spejlet af. Skruerne sidder under plastik klappen på foden af spejlet. Er spejlet indvendigt justerbart, skal du huske at løsne den del også på indersiden af døren. Aftag så hele spejlet.


3.
Nu tager så så den lille "pakning" der sidder på foden af spejlet, og bruger den som skabelon til hvor de nye huller skal være på døren. Få hjælp af en anden person til at holde spejlet, så du kan sætte dig ind på førersædet, så du er sikker på at spejlet kommer til at side så du kan se noget for vinduesstolpen.

4.
Bor 3 huller, dog kun 2 hvis du ikke har indefra justerbare spejle, du bore dem jo selvfølgeligt efter pakningen som du bruger som skabelon. Check at justerings delen kan komme igennem centerhullet.

5.
Nu bruger du så pakningen til at lave en metalplade, som skal bruges til at spænde imod med på indersiden af døren. Dette forhindre at at dørmetallet kommer ud af form, og forstærker monteringen generelt. Er du rigtig smart svejser du boltene fast på metalstykket !

6.
Monter spejlet, og sæt metalpladen på bagsiden, og spænd boltene. Det er vigtigt at alt råt metal der ikke har maling på, lige får en gang rusthæmmer, maling eller noget pava eller lign. da dette ellers vil ruste meget hurtigt.

7.
Nu skal du så ind i bilen, og fastsætte den indvendige justerbare pind på dens originale plads.

8.
For at fjerne de gamle bolthuller, kan du enten give dem en svejseklat, eller fylde med glasfiberspartel/spartelmasse. Dette er dog nemmest at gøre før du monterer spejlet igen, hvis du skal ha malet ! Bag efter sætter du dør plastikken og dør beklædningen på plads igen.

God fornøjelse !


1. jan 1970, 02:00
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Svar på emne   [ 1 indlæg ] 

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.
Danish translation & support by Olympus DK Team