Vis ubesvarede indlæg | Vis aktive emner Dato og tid er 22. jul 2018, 18:22

Sprog:
 Golf2.dk - Tilmelding 

Når du tilmelder dig "Golf2.dk" (i det følgende "vi", "os", "vores", "Golf2.dk", "http://golf2.dk/forum"), indvilliger du i at være retsgyldigt bundet af de følgende betingelser. Vær venlig ikke at tilmelde dig og/eller bruge "Golf2.dk", hvis du ikke indvilliger i at være retsgyldigt bundet af alle de følgende betingelser. Vi kan ændre disse til enhver tid, og vi vil gøre vort yderste for at informere dig, alligevel vil det være fornuftigt, at du selv gennemgår disse betingelser regelmæssigt, da din fortsatte brug af "Golf2.dk" efter ændringer af betingelserne betyder, at du indvilliger at være retgyldigt bundet af betingelserne efter de er opdateret og/eller skærpet.

Vort board er baseret på phpBB (i det følgende "de", "dem", "deres", "phpBB software", "www.phpbb.com", "phpBB Group", "phpBB Teams") hvilket er en bulletin board løsning frigivet under "General Public License" (i det følgende "GPL") og kan downloades fra www.phpbb.com. phpBB softwaren giver mulighed for internetbaserede debatter, og GPL'en afskærer dem fra indflydelse på, hvad vi tillader og/eller afviser som tilladeligt indhold og/eller tilladelig adfærd. For yderligere information om phpBB, se venligst: https://www.phpbb.com/.

Du indvilliger i ikke at indsende nogen form for fornærmende, uanstændigt, vulgært, bagtalende, hadefuldt, truende eller sexuelt orienteret materiale eller indsende andet materiale, som er i strid med lovgivningen, det være sig i dit eget land, landet hvor "Golf2.dk" er hostet eller international lovgivning. Gør du dette, kan dette medføre, at du øjeblikkeligt og permanent bliver udelukket, med meddelelse herom til din Internet udbyder, hvis det vurderes påkrævet af os. IP-adresserne for alle indlæg logges for at give mulighed for at håndhæve disse betingelser. Du indvilliger i at "Golf2.dk" har ret til at fjerne, ændre, flytte eller låse enhvert emne til enhver tid, såfremt vi finder dette passende. Som bruger indvilliger du i at al information du har skrevet, bliver lagret i en database. Selvom denne information ikke vil blive videregivet til tredjemand uden dit samtykke, vil hverken "Golf2.dk" eller phpBB blive holdt ansvarlig for ethvert hackingforsøg, som kan medføre at dataene bliver kompromitteret.

Forumregler
 1. Indlæg på Golf2.dk skal holdes i en sober tone.
 2. Indlæg må ikke indeholde pornografisk eller ophavsret beskyttet materiale.
 3. Indlæg om andre bilmærker end VW Golf II, skal holdes til et absolut minimum.
 4. Forumet er ikke er til promotion.
 5. Brug søg funktionen inden du laver et nyt indlæg, mange spørgsmål er allerede besvaret.
 6. Det er ikke tilladt at oprette samme indlæg i flere kategorier. 
 7. Køb og salg skal relatere sig til VW Golf II.
 8. Undlad at kommentere på salgs-indlæg, medmindre du har interrese i at købe varen.
 9. Ødelæg ikke andres salg ved at nævne et andet sted hvor varen evt kan købes billigere.
 10. Signatur må ikke indeholde billeder med undtagelse af smilies.
 11. Indlæg skal oprettes med sigende overskrifter.
 12. Det er ikke tilladt på nogen måde at opfordre til ulovligt gaderæs
 13. Links til udfordringer i stil med bilgalleri.dk frabedes
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.
Danish translation & support by Olympus DK Team